Vakantie

Biak is een prachtig eiland met veel mogelijkheden tot uitstapjes naar mooie eilandjes met witte zandstranden in de nabije omgeving. Via Stichting Rajori kunt u een zomerhuis huren, even buiten het drukke centrum van Biak-stad. Het huis is gelegen op een hoge heuvel, met een ruime, ommuurde tuin van 17 x 45 meter. Met een brommertaxi (ojek) bent u in slechts 5 minuten in de hoofdstraat cq. het centrum van Biak. Het huis heeft drie ruime slaapkamers, 2 badkamers voorzien van douche, een ruime zitkamer met openslaande deuren naar de lange houten veranda. Hier kunt u overdag en ’s avonds volop genieten van het prachtige uitzicht: de ondergaande zon, het uitzicht op het eiland Yapen of van de lichtjes van de drukke straten van Biak-stad. De opbrengst van de huur komt, na aftrek van onkosten, geheel ten goede aan de lokale oppassers van het zomerhuis. U kunt het huis “kaal’’ huren of, en dat is aan te raden, met hulp in de huishouding (Yustin Kawer) en een oppasser/conciërge (Oktov Mandosir).
Nieuwsgierig? Neem voor meer informatie en prijzen contact op met: Viensawor@rajori.nl

Verschillende gasten zijn u al voor geweest, lees enkele reacties van enthousiaste gasten:
Piet Zevenbergen: “Ik kan alleen maar zeggen dat het huis mooi is met helemaal mooi uitzicht en vanwege de grote veranda je heerlijk buiten kan genieten van alle facetten van het weer en uitzicht. Zelfs regen is prettig om daar mee te maken. Yustin, de hulp in de huishouding, kan werkelijk heerlijk koken en je kunt aangeven wat je niet lust (gelukkig lust ik alles). Oktov, de conciërge, brengt je overal wel naar toe zoals de kota e.d. Het is dus gewoon goed toeven in dat huis.’’
Jantinus en Elly Weggemans: “Het afgelopen jaar hebben we vier maanden in het huis van  stichting Rajori gewoond. Wij hebben genoten van het fijne huis het mooie uitzicht en de geweldige verzorging en de kookkunsten van Yustin!”