Plannen

Een kijkje in ons proces

01

Aanvragen indienen bij Rajori Papua

Bestuursleden van Rajori Papua ontvangen in eerste lijn de aanvraag en beoordelen hem na een gedegen onderzoek, op echtheid, haalbaarheid, noodzaak en de hoogte van de bijdrage. Daarna wordt hij doorgestuurd naar Rajori Nederland.

02

Rajori Nederland

Het voltallig bestuur beoordeeld de aanvraag en stelt een programma op. Als het gaat om studentensteun, ontvangen de studenten onze bijdrage via een ons bekende NGO ter plekke, deze rapporteert rechtstreeks aan Rajori Nederland en – Papua.

03

Uitvoerende Partners inhuren

Lokale NGO’s worden ingezet om een project tot een goed einde te brengen. De NGO’s worden ingezet om de voortgang te controleren. De NGO’s melden rechtstreeks aan Rajori Papua en Rajori Nederland

04

Het Project uitvoeren

Projecten kunnen uitgevoerd worden door bedrijven, NGO’s, particulieren maar ook andere stichtingen met speciale vaardigheden zoals Stichting Picosol, die Rajori ondersteund heeft met zonnepanelen voor het waterproject in Sowek .

05

De resultaten publiceren

Onder de kop Projecten vind u afgeronde projecten met updates van de projecten. onder de kop studenten zitten 2 linkjes die u op de hoogte houden.