Donatie voor een Goed Doel: Stichting Rajori helpt Papua (ANBI-erkend)

Bent u geïnteresseerd in het doen van een donatie voor een goed doel?

Overweeg dan om een donatie te doen aan Stichting Rajori, een ANBI-erkende organisatie. Onze stichting zet zich in voor de Papua’s, met name degenen die economisch minder draagkrachtig zijn. Ondanks dat onze hulp soms slechts een druppel lijkt op een gloeiende plaat, blijven we ons inzetten voor de lokale bevolking van West Papua. Dankzij de steun van onze donateurs hebben we tot nu toe een helpende hand kunnen bieden.

Benieuwd naar onze projecten?

Donatie voor een goed doel rajori

Waarom is uw donatie belangrijk?

Wat voor ons slechts een druppel lijkt, kan voor een gezin in Papua het verschil maken. Met uw bijdrage kan een kind naar school gaan en kan een moeder haar kinderen voorzien van schoon drinkwater. Dit zijn waardevolle verbeteringen in hun leven.

Onze visie is gebaseerd op het volgen van de ontwikkelingen in Indonesië, met name in West Papua. Helaas profiteren niet alle districten van de economische groei, wat ook merkbaar is in ons werkgebied op het eiland Supiori, nabij het eiland Biak. Supiori blijft achter in ontwikkeling, vooral op het gebied van onderwijs en dienstverlening. Onze droom is dat Papua’s, met name in landelijke gebieden, in de toekomst de mogelijkheid krijgen om zich te ontwikkelen en te verbeteren.

De missie van Stichting Rajori is het nastreven van duurzame verbetering van de levenskwaliteit van de bewoners van West Papua. We werken samen met lokale partners en overheidsinstanties, waarbij de wensen en behoeften van de lokale bevolking centraal staan. We geloven in duurzame oplossingen en in de kracht van de Papoea’s. Onze focus ligt op brede ontwikkeling van landelijke gebieden, zoals het ondersteunen en verbeteren van onderwijs, het verstrekken van startkapitaal en microkredieten voor lokale initiatieven, en het bevorderen van milieuvriendelijke projecten, zoals schoonwaterprojecten.

Schoon drinkwater is een fundamentele behoefte van de mens en maakt deel uit van de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen die in september door de VN-lidstaten zijn aangenomen. Deze doelen streven ernaar om wereldwijd armoede, ongelijkheid en problemen met betrekking tot klimaatverandering in de komende 15 jaar te beëindigen. Stichting Rajori wil, zij het bescheiden maar effectief, bijdragen aan het bereiken van deze doelen, ook in West Papua. Met uw financiële bijdrage kunnen we dit realiseren.

Heeft u uw keuze gemaakt voor Stichting Rajori als donatie voor een goed doel?

Steun eenmalig ons project door direct via iDeal een eenmalig bedrag over te maken.