De heks Ayama vertelt

Luti Westerkamp, een van onze bestuursleden, verzorgt voorstellingen over het scheppingsverhaal van de Asmat Papua’s uit de binnenlanden van Papua. In het verleden deed ze dit in samenwerking met de Stichting: “”Papuajeugd naar school”” en met Stichting “”Vis””.

Indien scholen een project willen doen over Papua en/of Stichting Rajori willen sponsoren dan is het mogelijk om de Papua-voorstelling te boeken. Eventueel verzorgt Luti een kleine tentoonstelling erbij en of een dansworkshop Papua-dans.

Wordt er een sponsoractie gevoerd dan treedt Luti op tegen reiskostenvergoeding.
Wilt u de voorstelling gewoon boeken ter aanvulling op een projectthema over Papua’s dan zijn de kosten Euro 200,- plus reiskosten. De opbrengst komt ten gunste van Stichting Rajori.
Hebt u belangstelling of wilt u boeken, dan kunt u Luti bellen: 073-6420437
of mailen.

Over de Papua-voorstelling: “”De heks Ayama vertelt””.

De heks Ayama ziet in haar glazen bol de andere kant van de wereld. Ze neemt je mee naar “Fumeripitsj’’, de windman die de eerste Papua’s maakte uit hout en die een grote krokodil verscheurde waaruit de witte mensen zijn ontstaan.

Met dit scheppingsverhaal van de Asmat Papua’s geeft Luti een beeld van de oeroude magische cultuur van de Papua’s. Een indrukwekkende, educatieve voorstelling voor zowel kinderen als volwassenen. Zeer geschikt voor wereldfestivals en scholen die de problematiek in ontwikkelingslanden behandelen.