Bestuur Papua

Stichting Rajori werkt nauw samen met een lokale counterpart in Papua. Wij geloven in lokale capaciteitsopbouw en alleen met inzet van de lokale bevolking kun je er ons inziens voor zorgen dat er kennis wordt overgedragen en lokale kennis en kunde daadwerkelijk wordt benut en ingezet.

Het lokale bestuur van Stichting Rajori Papua stelt zich aan u voor:

Akwila Wambrauw: onze voorzitter is helaas op 18 mei 2022 overleden. Hij was waterexpert bij uitstek en in het dagelijks leven werkzaam als technicus voor de PDAM in Jayapura (het nationale waterleidingsbedrijf voor Papua).
Als onze lokale voorzitter begeleidde hij lokale waterprojecten, trainde de lokale bevolking en was hij onze onmisbare kracht voor advies en technische knowhow op het gebied van waterinstallaties. Hij zal node gemist worden. Wij herinneren hem als een fijn mens met een groot sociaal hart voor diegenen die hulp nodig hadden.

Darius Kawer: afgestudeerd econoom aan de Cenderawasih universiteit in Jayapura in 2008. Met behulp van steun van St. Rajori kon hij afstuderen en besloot hij zich ook na zijn studie in te zetten voor onze stichting. Hij is onze secretaris ter plekke in Biak en rapporteert, communiceert en monitort onze lokale projecten in Biak.
In het dagelijks leven werkt hij ook voor de lokale regering van Supiori op de afdeling ‘’Keuangan’’, d.w.z. de financiële administratie.

Windy Seserai: heeft Engels en toerisme gestudeerd. Zij is 1e secretaris en altijd inzetbaar als woordvoerder voor Stichting Rajori Papua. In het dagelijks leven is zij moeder van vier kinderen en werkt zij voor een reisbureau.

Melki Wambrauw: bestuurslid, woonachtig in Jayapura en deels in Biak, in het dagelijks leven visser en onderaannemer.